Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@12:13:28 GMT

تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران در دستگاه‎ها اجرایی ‎شود

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۵۶۸۳

تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران در دستگاه‎ها اجرایی ‎شود

ایسنا/لرستان نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی گفت: تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران در دستگاه‎ها اجرایی ‏شود.

محمد خدابخشی در جلسه مجمع نمایندگان با اوحدی معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران که امروز ۳۰ فروردین‎‌ماه صورت گرفت، اظهار کرد: با توجه به اینکه مردم از عدم ساماندهی گلزار شهدا ناراضی هستند یکی از درخواست‌های ما این است که به خصوص در شهرستان الیگودرز دستور بدهید ساماندهی گلزار شهدا انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ایجاد اشتغال مبتنی بر مزیت‌های که در لرستان در زمینه کشاورزی، آبزی پروری و دامپروری وجود دارد دستور دهید سازمان اقتصادی کوثر و شرکت شاهد بررسی‎‌های را که انجام داده‌اند و مواردی را که صحبت شده دستور بدهید تسریع بدهند چون طرح‌های را که در استان اجرا می‌کنند به ایجاد اشتغال جامعه هدف کمک می‎‌شود.

 نماینده مردم الیگودرز در مجلس خاطرنشان کرد: تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران در دستگاه‎‌ها، برخی از دستگاه‌های اجرایی آن را انجام نمی‌دهند این است که پیگیری شود تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران جامعه انجام شود.

خدابخشی اضافه کرد: برنامه‌های در سطح کلان برای جامعه هدف بیان می‌شود ولی در لرستان نمودی ندارد انتظار می‌رود نگاه ویژه‌ای به استان شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها اوحدی شهرستان الیگودرز رئيس جمهور سازمان اقتصادی کوثر مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی بنیاد شهید و امور ایثارگران محمد خدابخشی لرستان اليگودرز تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۵۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت غربالگری قبل ازدواج برای پیشگیری ازابتلای فرزندان به تلاسمی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مرکز خراسان رضوی،متخصص هماتولوژی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون دانشگاه علوم پزشکی گناباد برنامه غربالگری قبل از ازدواج و انجام تست CBC برای زوجین را مهمترین اقدام در پیشگیری از ابتلا به بیماری تالاسمی دانست.
دکتر محمد قربانی گفت: از نظر بالینی سه فنوتیپ مینور، اینترمدیا و ماژور برای تالاسمی‌ها در نظر گرفته می‌شود که نوع مینور بدون علامت و نیاز به درمان خاصی ندارند.
 وی افزود: در نوع ماژور که نوع خطرناک و شدید آن است بیماران از سنین بعد ۶ ماهگی تا ۲ سالگی به تشخیص رسیده و نیاز به تزریق منظم فراورده گلبول قرمز فشرده دارند و نوع اینترمدیا در سنین بالاتر نیاز به تزریق خون داشته و شدت ان نسبت به ماژور خفیف‌تر است. 
 عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه راهبرد درمانی برای بیماران تالاسمی استفاده از تزریق فراورده گلبول قرمز و دارو‌های حذف کننده آهن است، افزود: در بیماران تالاسمی میزان آهن بدن به علل مختلفی افزایش یافته و بدن دچار گرانباری آهن می‌شود که به دنبال آن شاهد رسوب آهن در بافت‌های مختلف از جمله غدد درون ریز، کبد و در نهایت قلب هستیم که منجر به فوت این عزیزان می‌شود لذا استفاده از دارو‌های حذف کننده آهن برای این بیماران بسیار ضروری ولی درمان قطعی این بیماری ژن درمانی و پیوند مغز استخوان است. 
 دکتر قربانی تشخیص تالاسمی‌ها را به عنوان یکی از مهمترین تشخیص‌های پزشکی دانست و افزود: اولین آزمایش برای ردیابی تالاسمی، تست ارزان و در دسترس شمارش کامل خون یا همان تست CBC می‌باشد که در تمامی آزمایشگاه‌های درمانی و بهداشتی گناباد قابل انجام است. 
 متخصص هماتولوژی آزمایشگاهی و بانک خون دانشگاه علوم پزشکی گناباد برنامه غربالگری قبل ازدواج و انجام تست CBC برای زوجین را مهمترین اقدام در پیشگیری از ابتلا به بیماری تالاسمی عنوان و گفت: هدف از این غربالگری شناسایی افراد ناقل تالاسمی مینور است تا با مشاوره و هدف جلوگیری از ازدواج زوجین ناقل تالاسمی مینور، از تولد فرزند مبتلا به تالاسمی ماژور جلوگیری شود.
 دکتر قربانی افزود: توجه به این نکته ضروری است که افراد مبتلا به تالاسمی مینور علامت دار نمی‌باشند و فرد از بیماری رنج نمی‌برد، اما عامل انتقال ژن تالاسمی در جامعه هستند. 
 وی دریافت فرآورده خونی سالم و انجام معاینات دوره‌ای از نظر عملکرد غدد درون ریز، کبد و قلب را از جمله مراقبت‌های پزشکی برای بیماران تالاسمی از نوع ماژور و اینترمدیا دانست و گفت: رعایت بهداشت فردی و خود مراقبتی از اصول مهم سبک زندگی این بیماران است، همچنین این بیماران از مصرف هر گونه مکمل آهن بایستی اجتناب کنند.
 

دیگر خبرها

  • همزمان با هفته معلم، تقدیر از زحمتکشان عرصه آموزشی
  • سهمیه خانواده های شهدا و ایثارگران در استخدام ها لحاظ شود
  • اعتبارات بنیاد شهید در حوزه درمان به ۱۸ هزار میلیارد تومان رسید
  • (ویدئو) جنجال تبدیل کلیسای تاریخی به مسجد به دستور اردوغان
  • ضرورت غربالگری قبل ازدواج برای پیشگیری ازابتلای فرزندان به تلاسمی
  • هویت‌سازی برای آینده دانش‌آموزان در دستور آموزش و پرورش است
  • تقدیر از معلم باید به فرهنگ همگانی تبدیل شود
  • معلمان نقش بسزایی در آینده فرزندان کشور دارند
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • بارسلونا فقط به یک بازیکن در خط حمله‌ خود اعتماد دارد