Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین دوستی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه صورت جلسه ۲۸۸ نفر از این متقاضیان تنظیم شده و تقاضای ۶۴ نفر دیگر در دست بررسی است، افزود: طی بررسی‌های انجام شده تا به این لحظه مدارک ۳۵۲ نفر کامل و مورد تایید واقع شده است.

وی با اشاره به در دست استعلام و بررسی بودن ۲۲۹ پرونده تبدیل وضعیت دیگر فرزندان شاهد و ایثارگر شاغل در شهرداری ارومیه، بیان کرد: در ۳۰۵ پرونده بررسی شده نیز نقض مدارک تشخیص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری ارومیه تاکید کرد که این تبدیل وضعیت شامل افرادی است که قبل از ۹۵/۱۲/۲۹ بکارگیری شده اند.

وی با اشاره به اینکه فعلا تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در دستور کار نیست، بیان کرد: در همین راستا منتظر آیین نامه جدید هستیم تا پرونده این افراد نیز در اسرع وقت تکمیل و ارسال شود.

دوستی در رابطه با اخبار منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر گزینشی بودن تبدیل وضعیت‌های فرزندان شاهد و ایثارگر در مجموعه شهرداری ارومیه، گفت: اداره کارگزینی شهرداری به جد نسبت به  بررسی پرونده‌های فرزندان شاهد و ایثارگر شاغل در مجموعه شهرداری ارومیه در حال اقدام است که این روند نیازمند سیر زمان است که پس از تکمیل به استانداری ارسال شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری ارومیه با اعلام اینکه ما امنیت فعلی کشور را مدیون خون شهدا و ایثارگری دلاوران در جنگ هشت ساله هستیم، اظهار داشت: اشتغال افراد متخصص از خانواده‌های شهدا و ایثارگران در مجموعه مدیریت شهری نقش بسزایی در افزایش خدمات رسانی دارد.

به گزارش ایرنا، شفاف سازی چرایی دسته بندی متعدد برای ارسال لیست تبدیل وضعیت نیروهای مجموعه شهرداری ارومیه طی هفته گذشته در شبکه‌های اجتماعی مطرح و منجر به بروز برخی حواشی شد.

برچسب‌ها بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران آذربایجان غربی سازمان امور اداری و استخدامی کشور شهرداری ارومیه ارومیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران آذربایجان غربی سازمان امور اداری و استخدامی کشور بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران آذربایجان غربی سازمان امور اداری و استخدامی کشور شهرداری ارومیه ارومیه اخبار کنکور شهرداری ارومیه تبدیل وضعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره آخرین وضعیت مجموعه‌ای بلاتکلیف/ چرا سریال حضرت معصومه(س)ساخته نمی‌شود؟

به گزارش قدس آنلاین، پس از پخش «مختارنامه» در اوایل دهه ۹۰، زمزمه‌های ساخت سریال «حضرت معصومه(س)» مطرح شد و رایزنی‌هایی برای نگارش فیلم‌نامه این سریال الف ویژه صورت گرفت.
به گفته جواد افشار، کارگردان آثاری چون «گاندو»، «کیمیا» و سریال تاریخی «جابر بن حیان» که ساخت مجموعه «حضرت معصومه(س)» هم به او سپرده شده است، فیلم‌نامه سریال به طور مشترک توسط او و حمید رسول‌پور نوشته شده و در ۳۰ قسمت آماده ساخت است ولی گویا ملاحظات و حساسیت‌های ساخت سریالی در رده آثار الف ویژه سبب تعلل در کلید خوردن این پروژه شده است، پروژه‌ای که سال‌هاست در دستور تولید سیمافیلم قرار دارد اما به نظر می‌رسد اولویت ساخت آن پس از سریال‌های بزرگی چون «سلمان فارسی» و «موسی(ع)» قرار دارد.

 ساخت سریال در جریان است
آنچه درباره تولید سریال حضرت معصومه(س) واضح است اینکه پروژه آماده تولید است اما به دلیل محدودیت‌های بودجه‌ای سیمافیلم و ساخت دو سریال بزرگ و پرهزینه در دست تولید، فعلاً در اولویت ساخت نیست. خبر جدیدی درباره جزئیات دقیق‌تر از سریال منتشر نشده و عوامل آن هم تمایلی به گفت‌وگو در این باره ندارند. جواد افشار پیش‌تر درباره ساخت سریال «حضرت معصومه(س)» گفته بود: سال‌ها پیگیر این ماجرا و از بدو ورودم به این عرصه به فکر ساخت چنین سریالی بودم. او پیش‌تر اعلام کرده بود نسخه نهایی فیلم‌نامه پس از چندین بار بازنویسی تمام شده است و با اینکه سال ۱۴۰۰ خبر از ورود به مرحله پیش‌تولید داده بود اما با گذشت چند سال، همچنان پرونده ساخت سریال حضرت معصومه(س) مسکوت مانده اما به گفته کارگردان آن، مختومه نشده و همچنان موضوع ساخت این سریال فاخر در جریان است. 
افشار اما برای ساخت سریال مصمم است و به نظر می‌رسد ساخت این مجموعه را یکی از افتخاراتش در کارنامه کاری‌اش می‌داند. او در گفت‌وگویی تلویزیونی گفته بود مردم ما به خصوص دختران ایرانی و شیعه این حق را دارند که این بانوی گرانقدر اسلام را بشناسند و بدانند در چه جایگاهی هستند. وقتی 
امام موسی بن جعفر(ع) خودشان را فدایی دخترشان می‌دانند باید بدانیم ایشان چه جایگاهی دارند زیرا ایشان مسیر اهل بیت(ع) را در تاریخ از پلی عبور می‌دهند.

 همچنان در مرحله پیش‌تولید
مجتبی امینی که پیش از پذیرش دبیری جشنواره فیلم فجر به عنوان تهیه‌کننده سریال «حضرت معصومه(س)» معرفی شده بود، چندین بار اعلام کرده به محض آماده شدن شرایط از سوی سازمان صداوسیما و سیمافیلم، تیم تولید آمادگی کامل برای شروع پیش‌تولید نهایی و همچنین تولید این‌ اثر را دارد. او سال گذشته و همزمان با روز دختر درباره آخرین وضعیت ساخت این سریال، خبر از اتمام مرحله پیش‌تولید صفر آن داده و گفته بود: آرت بوک فاخری در این مرحله تهیه و تدوین شده که نقشه راهی برای پیش‌تولید و تولید این اثر ترسیم و روایت کرده است همچنین برای نخستین بار در صنعت فیلم‌سازی کشورمان از هوش مصنوعی در طراحی و اجرای این پروژه بهره گرفته‌ایم که نتایج استفاده از آن در تولید این اثر فاخر مشهود و ملموس خواهد بود.
با این همه در شرایطی که تهیه‌کننده و تیم تولید برای کلید زدن پروژه به همت تلویزیون و جیب سیمافیلم چشم دوخته‌اند اما هر سال به تعداد سریال‌های الف ویژه‌ای که قرار است در تلویزیون ساخته شود اضافه می‌شود همچون پوریای ولی، خواجه‌ نصیرالدین طوسی، سعدی و... که با توجه به بالا رفتن هزینه‌های تولید، ساخت سریال‌های تاریخی هر سال گران‌تر از سال قبل می‌شود. 

 آماده اما در نوبت
تولید سریال «حضرت معصومه(س)» به عنوان یکی از سریال‌های الف ویژه سیمافیلم در دهه کرامت سال ۹۹ در جلسه مجمع نمایندگان استان قم با حضور رئیس سازمان صدا و سیما، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، رئیس مرکز سیمافیلم، مدیر شبکه۳ سیما، جواد افشار (نویسنده و کارگردان) و مجتبی امینی (تهیه‌کننده) به تصویب رسید. پس از دیداری که عوامل تولید سریال در آن سال با تولیت حرم حضرت معصومه(س) داشتند، بنا شد این سریال در اولویت ساخت قرار بگیرد اما چهار سال است خبر جدیدی درباره روند تولید این مجموعه تلویزیونی منتشر نشده و فهرست بازیگران آن و دیگر عوامل تولید مشخص نیستند. اگرچه حساسیت‌هایی هم نسبت به تولید سریال‌هایی از این دست وجود دارد.
آیت‌الله سیدمحمد سعیدی، تولیت حرم حضرت معصومه(س) در آن دیدار گفته بود: وجود مراجع بزرگوار و خاستگاه انقلاب اسلامی بودن به حساسیت‌های قم می‌افزاید، همچنین ارتباط سریال حضرت معصومه(س) با قم نیز به حساسیت این سریال می‌افزاید.
با وجود اینکه هر سال همزمان با میلاد حضرت معصومه(س)، خبرهایی مبنی بر تولید سریالی با موضوع زندگی این بانوی بزرگوار از سوی سازندگان اعلام می‌شود که معمولاً تکرار اخبار سال‌های گذشته است اما در عمل اتفاق خاصی نمی‌افتد و به نظر می‌رسد این مجموعه تاریخی به عنوان سومین سریال الف ‌ویژه در دستور ساخت پس از سریال‌های «سلمان فارسی» و «موسی(ع)» قرار دارد.
این روزها که جواد افشار مشغول ساخت سریال «گاندو۳» و فیلم سینمایی‌اش است به نظر می‌رسد ساخت سریال «حضرت معصومه(س)» باز هم به تعویق بیفتد. باید منتظر ماند و دید سرانجام تلاش عوامل تولید سریال حضرت معصومه(س) چه زمانی به ثمر می‌نشیند و نتیجه کار به اثری ماندگار و تماشایی در تلویزیون منتج می‌شود؟

زهره کهندل

دیگر خبرها

  • درباره آخرین وضعیت مجموعه‌ای بلاتکلیف/ چرا سریال حضرت معصومه(س)ساخته نمی‌شود؟
  • سهمیه خانواده های شهدا و ایثارگران در استخدام ها لحاظ شود
  • اعتبارات بنیاد شهید در حوزه درمان به ۱۸ هزار میلیارد تومان رسید
  • برگشت ۱.۷۰۰ میلیارد تومان بدهی‌ در نقل و انتقال فولاد ارومیه
  • برگشت ۱.۷۰۰میلیارد تومان بدهی‌ در نقل و انتقال فولاد ارومیه
  • نخستین مرکز شیمی‌درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • اولین مرکز شیمی درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • تراز آبی دریاچه ارومیه ۱۵ سانتی‌متر افزایش یافت
  • بارسلونا فقط به یک بازیکن در خط حمله‌ خود اعتماد دارد
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!